Indonesische liftende gezichtsmassage

 Deze massage duurt 30 mintuten

De Indonesische gezichtmassage is een uitgebreide gezichtsmassage die bestaat uit verschillende onderdelen. Bij deze massage worden de drukpunten op het gezicht behandeld. Daarnaast wordt er gewerkt met Jade stenen, gezichtscups,  ijsbollen en warmte kompressen.

Onze huid heeft een hoop te verduren door stress, medicatie, ouderdom en o.a. de zon. Hierdoor krijgen we in de loop der jaren last van fijne rimpeltjes. Bovendien, wanneer we vermoeid zijn, pijn of verdriet hebben gehad, kunnen we op ons gezicht vaak als eerste de gevolgen hiervan aflezen.

 

Deze massage zorgt voor een liftend effect, werkt verstevigend, de doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en door het afwisselend toepassen van warmte en kou op de huid ziet deze er na de behandeling fris en stralend uit. Klieren en holtes worden gereinigd en door de diepe bindweefselmassage wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de huid elastisch blijft. Daarnaast werkt deze massage ontspannend en is ook goed in te zetten bij hoofdpijnklachten.

 

Pitjit Muka is een face-liftende, anti stress massage, zonder dat u chirurgische ingrepen ondergaat. Pitjit Muka geeft u weer een jeugdige, frisse blik en een uitgeruste uitstraling.

 

  • Om het liftende effect op de gezichtshuid voor langere tijd te behouden, is het raadzaam deze behandeling met regelmaat te herhalen.
  • In eerste instantie 5 weken 2x in de week.
  • Het is de bedoeling dat u voor de behandeling geen make-up op heeft.