In november 2015 was er een week van de werkstress naar werkplezier.

Wij hebben toen bij een bedrijf mogen masseren. En zoals we vaker ervaren blijkt ook hier dat er toch wel aardig wat medewerkers nek, rug en schouderklachten hebben, die in de tijd van maanden en zelfs jaren zijn opgebouwd. Mensen die het zo druk hebben dat ze zich een kwartiertje ontspanning niet kunnen of willen veroorloven. En daardoor zo vast als een huis zitten en allerlei klachten ontwikkelen.

Na één stoelmassage voelt men vaak al verlichting. Al kan je begrijpen dat na één massage de klachten meestentijds niet zijn opgelost. Velen die de stoelmassage hebben ondergaan zijn zo enthousiast dat men de massage wel graag geïntegreerd wil zien in het arbeidsproces. Een kwartier per week, één keer in de twee weken of zelfs één keer per maand, Daar kan je zelf voor kiezen, kan veel klachten buiten de deur houden Wat uiteraard ziekteverzuim tegengaat en op termijn goedkoper is  en productiviteit omhoog brengt.

Dus het is wellicht raadzaam eens te kijken in 2016 naar de mogelijkheden. En niet alleen een week maar altijd te streven van werkstress naar werkplezier...

meer info kunt u verder vinden op www.manea.nl 

onder stoelmassage voor bedrijven