BELLABACI

Cupping is zowel mogelijk voor 30 minuten of 60 minuten.

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen hebben wij een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Hoewel het een nieuwe behandeling is, heeft deze een geweldige ontspannende en helende werking.

Ik werk met de cups en olie van Bellabaci. U kunt de cups aanschaffen via deze site , Maar u kunt ook een behandeling boeken.

Kijk voor meer informatie bij de prijslijst.

 

 

GEZICHT

 

 

De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.
Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

 

 • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
 • Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
 • Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
 • Betere opname van werkstoffen
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
 • Verfijnt de poriën
 • Toniseert de mimische spieren
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Draineert vochtwallen en onderkin
 • Het losmaken van verklevingen
 • Heeft een vaatverstevigende werking

LICHAAM

Bellabaci Body cup massage, gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping, is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.:

pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik en armen - eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

De therapeutische gevolgen van de Bellabaci cup behandeling kunnen zijn:

Het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning.

Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens:

vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam.  

Voor uw gemak zijn er twee cups - de zachte cup - te gebruiken op kwetsbare gebieden, zoals de armen, buik en dijen en - de harde cup - te gebruiken op de rug of andere gebieden waar intensievere werking nodig is.
Tijdens de eerste paar weken van het gebruik van de Bellabaci cup beginnen met een zeer lichte aanzuiging,
 ongeveer acht minuten om de huid te laten wennen aan de drainage van de gebieden totdat uw huid elastischer aanvoelt. Daarna geleidelijk de zuigkracht versterken om de doorbloeding te stimuleren en verklevingen en vochtophopingen te verminderen.

 

Pijnbestrijding

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is de stagnatie de oorzaak van de pijn. Zodra de stagnatie is verminderd, zal er onmiddellijk een verlichting van de pijn zijn. Dus, als u bijvoorbeeld hoofdpijn en migraine heeft masseert u de nek om de doorbloeding te verbeteren van het hoofd. Als u last heeft van constipatie, masseert u 
de maagstreek met de cup, met de klok mee masseren. Door het stimuleren van de peristaltiek voelt u onmiddellijk verlichting. Voor pijn in de gewrichten, plaats de cups in een stilstaande positie rond het gewricht. Voor spierpijn of overbelaste spieren, masseer het gebied met de cup, om de spier te rekken en de doorbloeding te stimuleren waardoor overtollig melkzuur vermindert.

CELLULITE

Wat is cellulite?

Cellulite is eigenlijk een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening.
Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ofwel sinaasappelhuid genaamd.

Er zijn 4 oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat je ze niet alle vier hebt.

1. Stagnering van de bloed en lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen
2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen
3. Verklevingen van huidlagen
4. Verslapping van de huid

 
1. Stagnering van de bloed en lymfecirculatie  

Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten.

Het is moeilijk om de lymfe te activeren. Het lymfestelsel wordt aangestuurd door hormonen. Bij verstoorde hormoonbalans houdt het lichaam vocht vast. Bijv. bij de anticonceptiepil.

 2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen

Wanneer de vetcellen overvol raken door een verstoorde bloed en lymfecirculatie, worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd en blijven tussen de vetcellen hangen. Het intercellulaire vocht hoopt zich op en wordt vervolgens een slijmerige drap die de vetcellen aan elkaar doet plakken. De vetcellen vormen knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes. Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid naar buiten wordt gedrukt. De druiventrosjes worden steeds groter en vormen na enige tijd eilandjes. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen.

3. Verklevingen van huidlagen

We spreken van verklevingen als de opperhuid, lederhuid en onderhuid aan elkaar geplakt zijn. Daarbij is de vetlaag, gelegen in de onderhuid, ook nog eens verkleefd met de spieren. Daardoor doet beweging pijn. Pijn bij aanraking wordt veroorzaakt door zenuwcellen die afgekneld worden. Verklevingen komen vooral voor op de billen, de heupen en de dijen.
Vooral bij een verkleving in combinatie met harde samenklontering van vetcellen voelt de huid heel vast aan. Belangrijk om de verklevingen van elkaar los te maken.

4. Verslapping van de huid

Verslapping kan aangeboren zijn, een losse huidstructuur, het hangt. Het kan ook komen door leefwijze, zwangerschap etc. Een ernstig verslapte huid is dikwijls niet meer te herstellen.


 

 

GENIE IN A BOTTLE

Een product dat lekker ruikt.

Een heerlijk zachte huid, want wie wil dat niet.
Een gezond lichaam, zonder pijn voor iedereen zonder uitzondering
Een natuurlijk product dat doet wat het belooft.

In de zoektocht realiseerde Bellabaci zich dat het samenbrengen van genezingswijzen de oplossing was om een product te creëren die voldeed aan de verwachtingen. Een product dat de naam kreeg:

                                 “ A Genie in a Bottle” 

Wat is het geheim 
Eenvoudig. Bellabaci vond een gerenommeerde dokter, een natuurgeneeskundige, een goeroe voor wat betreft aroma therapeutische oliën.
Vond natuurlijke essentiële oliën en bekende homeopathische behandelingen en mixte deze op een innovatieve manier met  “Virgin” geperste kokosnoot olie. Voegde wat inspirerende technologie toe.

En voilà. Het antwoord op al de wensen. 
Een eigen “Genie in a Bottle” 
Dit was de unieke combinatie van olie met de voordelen van homeopathie en aromatherapie samen met de traditionele Chinese Cupping Therapie, de oplossing voor uw lichamelijke ongemakken.

Dit is geen toeval

Juist nu de werking van kokosnootolie zo in het nieuws staat kan het geen toeval zijn dat de basis van de Bellabaci Genies uit 100% kokosnootolie bestaat en samen met de vele andere homeopathische en aromatische ingrediënten helpen deze om de werking nog eens versterken.

Ja echt het helpt……..

 

 
       
Aches & Pains Get Lost Genie

- geeft verlichting en verbetert het natuurlijk genezend vermogen van je eigen lichaam.
Vooral te gebruiken bij pijn door ontstekingen, verrekkingen en krampen, veroudering van de huid, artritis, rugpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, fibromyalgie, jicht, hoofdpijn, migraine ,ook helpt het bij het vervagen van littekens.
Art. 13001 - 120 ml flesje met drukpomp.

Ingrediënten: kokosnoot olie, arnica olie, goudsbloem extract, black cohosh/zilverkaars wortel extract, witch hazel/winterbloom blad extract, gifsumak, wijnruit blad extract, arnica bloem extract, braaknoot, zwarte komijn olie, nootmuskaatbloem, katafray/timmerhout olie, citroengeurdende eucalyptus blad olie, spijklavendel olie, May Chang olie, pepermunt, marjolein, worstkruid, majoraan, wintergreen, glycerine, emulgator van sucrose en laurinezuur,  water. - vrij van parabenen

 

Circu Flow Genie
 
Vermindert stress en de bijbehorende productie van hormonen  
Te gebruiken bij het verbeteren van de bloedsomloop, blauwe plekken, kneuzingen, jicht en bij stagnatie van de lymfe
Art. 13002 - 120 ml flesje met drukpomp.- samengesteld om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te stimuleren en te verbeteren.

Ingrediënten: kokosnoot olie, Apis Mellifica extract, madeliefjes extract, pennywort/Gota Kola blad extract, paardenstaart stengel extract, amerikaanse toverhazelaar blad extract, St. Janskruid bloem olie en blad extract, muisdoorn wortel extract, Cape Chestnut zaad olie, Cape Chamomoile blad olie, Cederhout olie, citroen schil olie, bergamot schil olie, limoen schil olie, italiaanse cipres twijg olie, jeneverbes olie, laurierblad olie, rozemarijn blad olie, glycerine, emulgator van sucrose en laurinezuur, water  - vrij van parabenen

 

 

Cellulite Be Gone Genie

- de ideale combinatie met onze Bellabaci Body Cups in strijdt tegen cellulite. 
Een heerlijke ervaring een een zalige geur doet de rest. 
Ook te gebruiken bij striae, disbalans van de schildklier, afvallen, prikkelbaar darmsyndroom.
Ook verkrijgbaar als Cellulite Kit.
Art. 13004 - 120 ml flesje met drukpomp.

Ingrediënten: kokosnoot olie, mariadistel zaad extract, paardenstaart/heermoes stengel extract, blaaswier of kelp extract, klimop (Ivy) blad extract, Sarsaparille wortel extract, guldenroede bloem extract, paardenbloem blad extract, moringa/wonderboom zaad olie, marula/olifantenboom zaad olie, mandarijn schil olie, sinaasappel schil olie, koriander zaad olie, Buchu blad olie, glycerine, emulgator van sucrose en laurinezuur, water. - vrij van parabenen

 

Skin Get A Life Genie

- een innovatieve formule, rijk aan anti-oxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en/of geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren.
Te gebruiken bij buikpijn, eczeem, slapeloosheid, psoriasis, littekens, allergieën, striae.
Art. 13003 - 120 ml flesje met drukpomp.

Ingrediënten: kokosnoot olie, waterstoffluoride, madeliefjes extract, calcium fluoride, Amerikaanse toverhazelaar blad olie, kiezelaarde, mosterdzaad extract, Pennywort/ Gotu Kola blad extract, rozenbottel zaad olie, Argan zaad olie, Baobab/Afrikaanse apebroodboom zaad olie, Neroli/oranjebloesem olie, bittere sinaasappel schil olie, mandarijn schil olie, wilde peen zaad olie, geranium blad olie, Patchouli blad olie, salie blad olie, glycerine, emulgator van sucrose en laurinezuur, water. - vrij van parabenen