Deze magneetmassage kan voor 30 zowel 60 minuten.


 Met magneetmassage kun je masseren zonder druk met optimaal resultaat.De energie vanuit de magneet wordt overgebracht in de rode bloedlichaampjes die daardoor gestimuleerd worden om meer zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren....De magneten hebben een positieve invloed op het genezend vermogen van ons lichaam en zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf weer in balans kan brengen.

Doordat de magneten het werk doen en er geen of nauwelijks druk hoeft te worden uitgeoefend is deze massage ook prettig en ontspannend voor personen die te kampen hebben met fybromyalgie of artrose en voor hen iedere andere massage al snel als pijnlijk wordt ervaren.

De massage kan ook over de kleding uitgevoerd worden en is dus vrij laagdrempelig en door de dagenlange doorwerking van de magneten heeft u veel plezier van de behandeling.

Waarvoor kan magneetmassage toegepast
Worden?

pijn te verlichten
stress te verminderen
energie te verhogen
depressie klachten te verminderen

Magneetmassage kan NIET uitgevoerd worden bij personen met een pacemaker of insulinepompdragers. Verder zijn dezelfde contra-indicaties van toepassing als op veel andere massages.

Wat kunt u ervaren:

U zult tijdens de magneetmassage een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op het welzijn. Sommige klanten ervaren warmte, andere aangename tintelingen en anderen een loom ontspannend gevoel.

Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt na een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben.

De behandeling is aangenaam:

Heeft u last van pijnlijke spieren of pijnlijke plekken waar de klacht zich openbaart, dan zult u merken dat een magneetmassage verlicht. Zelfs door een lichte aanraking. De behandeling hoeft geen pijn te doen om toch te werken. U kunt zich dus tijdens de gehele massage heerlijk ontspannen.

Heeft u liever een stevige massage dan kan dit ook met de magneten. Voor het effect hoeft dit echter niet. Geef uw voorkeur gerust tijdens de behandeling aan de masseur door.

Wanneer kunt u niet gemasseerd worden met magneten:

De magneetmassage kan niet worden uitgevoerd bij mensen met een pace-maker of andere medische apparatuur met batterijen. De magneten kunnen de batterij leegtrekken.

Ook vrouwen in de eerste 3 maanden van hun zwangerschap worden een magneet massage afgeraden, tenzij zij al gewend zijn aan magneet therapie. Elke verandering in het leefpatroon van een zwangere wordt afgeraden zoals b.v. bewust afvallen en/of ineens gaan sporten.  Raadpleeg voor advies uw arts of verloskundige.

Magneetmasseurs masseren (net zoals klassieke masseurs) in principe gezonde mensen met een klacht. Heeft u langdurige of onverklaarbare klachten raadpleeg dan altijd eerst een arts en vraag of hij het raadzaam vindt of u een (magneet)massage ondergaat.

Water drinken:

Tijdens de magneetmassage komen afvalstoffen vrij. Om deze zo snel mogelijk uit het lichaam af te voeren, krijgt u na de behandeling een glas (gemagnetiseerd) water voordat u de praktijk mag verlaten. Wacht u met drinken dan kunnen de afvalstoffen weer “neerslaan”  en de massage te niet doen. Tijdens het drinken kunt u gelijk even bijkomen voordat u weer het verkeer in gaat. Ook kunt u nog vragen stellen over de behandeling of de effecten.

Alternatieve therapie:

Magneetmassage valt onder de alternatieve therapieën en is gericht op het lichaam als geheel. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor kan, net zoals bij homeopathie of acupunctuur, een beginverergering optreden. Dit is een goed teken. Het betekent dat de behandeling aanslaat, maar ook zonder verergering heeft een magneetmassage effect.